Pokyny od 16.3.2020 pri Covid 19

Na základe všetkých opatrení a  vyhlásení , ktoré momentálne nám ukladá zákon, a všetkých doposiaľ vydaných opatrení podávame nasledovné informácie :

Ohľadom OČR, PN, nárokov na  tieto sociálne dávky sú info na stránkach sociálnej poisťovne., kopírujem ich i sem kvôli úspore Vašeho času  na hľadania si ich na nete,:

ale budme teraz silní, všetci, zapnime sily ktoré máme, Slovákov len tak neporazia, a  ani v tomto jasne oslabenom poste, urobíme čo nás môže ochránit aspom na mieru prežitia v čonajvacsom počte

PROSTE musi ,, zastať všetko, ÚPLNE VŠETKO a musíme to urobit VŠETCI, inak aj v tých potravinách, lekárňach, nemocniciach sa možeme   infikovať. SEĎTE v svojich obydliach, míňajte všetko doma  čo máte, čo sa zjesť dá. Volajte nám iba telefonicky,  na ambulancie a prosíme o trpezliosť pri pokusoch nás kontaktovať,  budete musieť aj opakovane, bude VÁS s časom  pribúdať. ALE pošepkám Vám, plač ma  ničil, od  dneska už  nebudem.Možme prežit   mnohí a  vo velkom počte len tým,  kedze táto PLIAGA prežíva na predmetoch od  chorých 9-10  dní, preto  nám všetkým nariadili  VÝNIMOČNÝ STAV 14 dní. A ak by sa človek aj nakazil, zasa postup ten istý….pokračovať liečiť príznaky kašľa, teploty, bolestí, a ak by  nastalo sťažené dýchanie  volajte nás , buď Vám poradíme alebo    Vám zavoláme záchranku RZP….lenže ani tých  niesú stovky v každom meste.,možno  príde na pomoc i vojsko pokial nebudeme vládať už……nevieme, uvidíme aké nariadenia budú prichádzať ďalej….

Nemáme prázdniny, hallloooo,  tĺci a geroji . TÍIIII čo si ešte myslia, že iba robia ,, VŠETCI A VŠADE ZBYTOČNÚ PANIKU!!,,

verte  že  nerobia, a  ja dávam návrh aj vyššie, teraz  som volala práve na ministrestvo vnútra,  že  tých ktorých odchytí polícia, a porušujú tieto protiinfekčné nariadenia,nech im nedávajú pokutu 1650 Eur, , je to totižto zbytočne!!, ale  NECH ICH POSTAVIA DO NEMOCNÍC , ako  pomocníkov na  vynášanie mís, materiálu, odpadu, a všetky práce tam na infekčných oddeleniach s chorými  na Covid 19, kde budú zoči voči tým ktorí budú už  zaintubovaní na prístrojoch, tam kde už  smrť bude dýchať ľuďom do tváre, lebo títo geroji a tupci ktorí ešte stále neveria čo sa vo svete práve  deje, si potrebujú OVERIŤ  sami na  vlastnom živote, čo je sa oň báť!!!!!

 

VERTE, a  viem, že  tam pochopia už veĺmi rýchlo…..čo je  život a  ochrana oň , seba i iných a možno naposledy aj niečo pochopia.

 

VŽDY som Vás  učila, majte doma  2 lieky  na teplotu, čosi na  sopeľ,jeden liek na suchý kašeĺ a  jeden na  vlhký, o zábaloch tiež ,, moje  mamičky,,  vedia správne postupy.